Секретаријат за финансије и економски развој Општине Беране у сарадњи са Управом за наплату локалних јавних прихода упућује јавни позив мјесним заједницама, грађанима, невладиним организацијама, политичким странкама и другим заинтересованим субјектима да се укључе у јавну расправу и дају допринос у разматрању нацрта Одлуке о порезу на непокретности.

Све примједбе, предлози и сугестије могу се доставити Секретаријату за финансије и економски развој и Управи за наплату локалних јавних прихода, улица ИВ Црногорске бр. 1, Општина Беране, путем поште или на Е-маил адресе финансије@беране.цо.ме и приходи@беране.цо.ме

Увид у материјал може се извршити у канцеларији бр. 8 Управе за наплату локалних јавних прихода, сваког радног дана у периоду од 12х до 14х, све вријеме трајања јавне расправе.

Јавна расправа ће се одржати у великој сали Општине Беране, а трајаће 15 дана од дана објављивања Позива и Плана одржавања јавне расправе на сајту општине Беране, односно од 18.02.2016. до 03.03.2016. године.

  1. Невладине организације, уторак 23. фебруар, 13 часова
  2. Мјесне заједнице, грађани, правна лица и други заинтересовани субјекти, петак 26. фебруар, 13 часова
  3. Политичке организације и партије, уторак 1. март, 13 часова

 

Закључак Предсједника

План Јавне расправе

Позив 2016.

Порез на непокретност – Одлука