Успјеси које постижу спортисти Берана на домаћим и међународним такмичењима потврда су изузетног талента, настојања спортских колектива које представљају и који их воде правим путем и напора локалне управе да им у оквирима својих могућности пружи потребну подршку, ријечи су предсједника Шћекића на данашњем пријему.

Стријелци Стрељачког савеза који су на Првенству Црне Горе серијским ваздушним оружјем освојили 17 пехара и били најуспјешнији, предвођени предсједником Савеза Жељком Обадовићем, тренерима Дејаном Туовићем и Војиславом Зечевићем,  разговарали су о својим успјесима са предсједником Шћекићем и секретаром Зораном Јојићем.

Предсједник Савеза Обадовић срдачно се захвалио на изузетној сарадњи представницима Општине.

На Државном првенству школских спортских игара ученица ОШ ,,Вук Караџић“  Ивана Шћекић освојила је прво мјесто у дисциплини скок у вис,  а ученици ОШ ,,Вукашин Радуновић“: Ђорђије Фолић, Лука Радичевић, Душан Јелић, Петар Ђуришић, Лазар Марсенић, Матија Раичевић, Лука Ивановић, Никола Мијовић, Лука Мићовић и Лазар Јоксимовић, освојили су друго мјесто у рукомету.

Поред ученика на пријему су били  и директор ОШ ,,Вукашин Радуновић“ Милутин Голубовић, професор Гојко Ћоровић и професор Горан Дашић.

One thought on “Пријем за успјешне спортисте”

  1. A OVOJ DJECI SVAKA CAS I NJIHOVIM TRENERIMA
    NEMOJ DA ME SHVATE POGRESNO NIJE NISTA LICNO VEC SAMO MOJE GLEDANJE I MOJ KOMENTAR NA AKTUELNU SITUACIJU I FOTELJE

Comments are closed.