Предсједник општине Драгослав Шћекић са сарадницима приредио је дана 13.05.2016. године пријем за руководство и играче РК ,,Иванград“ који су освајањем титуле шампиона Друге лиге обезбиједили директан пласман у Прву црногорску лигу.

Предсједник Шћекић је честитао рукометашима на постигнутом успјеху и нагласио да је ово велики успјех не само за Клуб већ и за Беране и цијели сјевер.

Изразио је задовољство што се клуб води на квалитетан и озбиљан начин без обзира на отежане услове за тренирање и припреме. Навео је да је нова хала спортова која је неопходна за тренирање не само овом, него свим клубовима на подручју Берана у завршној фази израде и да ће се крајем године створити нови и бољи услови за тренирање и за одигравање утакмица. Крајем године играчи ће моћи да стану на свој терен и пред својом  публиком покажу своја умијећа и своју снагу, а Беранци ће моћи да осјете поново оне моменте као некада под Јасиковцем. Предсједник се захвалио спортистима на постигнути труд и успјех те да су оствареним резултатима допринијели да наш град буде препознатљив по квалитетним спортистима, јаким клубом и јаком организацијом. Пожелио је да и у будућем периоду постижу најбоље резултате и још већи успјех и тиме добију и заслуже простор у великим клубовима и великим градовима..

Потпредсједник општине Зоран Марсенић је изразио радост због успјеха клуба. Истакао је да памти Беране као прволигаша у рукомету и посавјетовао спортисте да треба да стварају нову климу, да гледају увијек напред , створе нову атмосферу и буду сложни. Само слогом се могу постићи још бољи резултати. Честитао им је и пожелио да клуб и  у будућности достојно репрезентује град Беране.

Секретар Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Зоран Јојић се захвалио на истрајности и истакао да му је драго што су играчи комплетне екипе нове генерације и да им жели да буду прваци државе у екиипном спорту, а  да је на њима задатак да то одбране.

Предсједник РК,,Иванград“ Предраг Шћекић се захвалио Општини  у име клуба. Истакао је да су играчи показали свој труд, вољу и ентузијазмом постигли успјех  без обзира на отежане услове тренирања и припреме у другим градовима.

Рукометаши су се захвалили предсједнику на указаној пажњи и нагласили да им такав гест пуно значи. За постигнуте резултате, за успјех и допринос граду Рукометашима је Општина додијелила новчану награду.

One thought on “Пријем за рукометаше Иванграда”

  1. Природније је да се РК „Иванград“ зове РК „Беране“, јер се из првог имена не види неки други континуитет, сем у његовању традиције прохујалог а пропалог „комунизма и самоуправног социјализма“. Наравно, играчима честитам титулу шампиона Друге рукометне лиге.

Comments are closed.