„Општина Беране је предузела све потребне активности и окончала преузете обавезе које су неопходне, а у сарадњи са Министрством просвјете и Дирекцијом јавних радова, за отварање Универзитетског центра у Беранама“ изјавио је Дарко Стојановић, менаџер општине.

Менаџер Стојановић се осврнуо и на остале текуће пројекте: „Отварањем овог Центра који се очекује ових дана, стварају се сви неопходни услови за рад Високе медицинске школе, отварање нових факултетских јединица и смјештај студената.“
Такође, интензивирали су се радови на враћању у првобитно стање, односно асфалтирање на локалним саобраћајницама у склопу Пројекта изградње постројења за пречишћавање отпадних вода и изградње канализационе мреже у Општини Беране, који изводи шпанска фирма Аквалиа.
Ових дана приводе се крају радови на реконструкцији улице Тодора-Ђеда Војводића и реконструкције источне трибине по УЕФА стандардима на Фудбалском стадиону.
„Завршетак ових пројеката је од великог значаја за све наше грађане и употпуниће квалитет живљења, а граду дати љепше лице.“, закључује Стојановић.