Великом журком на беранском аерoдрому у режији Томаса Голда (Thomas Gold), једног од најбољих Ди – џејева данашњице, наступима састава Зеп ми строуб (Zap me strobe) и Диволи и Марквард (Divolly & Markward), затим Ди – џејева  Дамјана Елтека (Damjana Eltecha), Вуксе (Wooxe), Ланмија и Цака завршен је овогодишњи Тандр фест (Thunder fest) који је са више од 15.000 посјетилаца, током двије вечери, најпосјећенији до сада.

Организатори највећег фестивала на сјеверу Црне Горе могу бити више него задовољни јер поред рекордне посјете са пуним правом могу рећи да је пето издање Тандера било и, када се погледа листа учесника, најинтересантније до сада јер су и прво и друго вече наступиле велике свјетске, регионалне и домаће звијезде.

DSC_6347
Фото: Адис Рамовић

Шлаг на торту дводневног музичког хепенинга на беранском аеродрому ставио је Томас Голд, један од три најбоља Ди – џеја у Европи, који је одличним сетом потписао завршну журку.

 

38001470_1970331936318510_5663673515245568000_n

Друго вече овогодишњег фестивала из ведра неба обиљежио је и београдски састав Диволи и Марквард, фантастичним наступом, али и најбољи ЕДМ дуо у региону Зеп ме строуб који је подсјетио на свој сјајан прошлогодишњи наступ на Тандр фесту.

DSC_6098
Фото: Адис Рамовић

Љубитељи електронског звука друго вече фестивала из ведра неба памтиће и по одличним сетовима које су пуштали Ди -џејеви Вукса и Дамјан Елтек, као и најбољи градски Ди – џејеви Цако и Ланми.

IMG_7130Подсјетимо, прво вече фестивала резервисано за хип хоп извођаче, својим наступима обиљежили су Ху Си (Who See), ТХЦФ, Римски и Kорона (Rimski x Corona), Ди – џеј Гру уз подршку локалних Ди -џејева.

Бесплатан улаз, отворени шанкови, приступачне цијене хране и пића, фестивалске мајице, повољан смјештај у Беранама, уз најбољи електро и хип хоп звук, били су заштитни знак и петог Тандр феста.

Организатор Тандр феста 2018 била је Туристичка организација Беране, покровитељ Општина Беране, а генерални спонзор Никшићка пивара. Фестивал је подржало и Министарство културе Црне Горе.