„Садићемо дрвеће, саднице живе ограде и украсног биља, монтирати нове, а фарбати и поправљати старе клупе“, наводе организатори акције.

Акционарско друштво Сава осигурање Подгорица, уз подршку Општине Беране и Комуналног предузећа, у петак 19. априла са почетком у 11.00 сати организује акцију уређења и обнове Централног градског парка у Беранама, поводом обиљежавања Дана Групе Сава Ре.

Поред, више од стотину, запослених Сава осигурања АД, акцији ће присуствовати и представници и запослени Општине и Комуналног предузећа.

„Ова акција има за циљ не само уљепшавање и обнову познатог беранског парка, већ стварање здравог амбијента за шетњу, мјеста за миран боравак и одмор, за дружење, социјализацију, спорт, рекреацију становника и посјетиоца нашег града“, стоји у саопштењу за медије.

„Надамо се да ћемо овом акцијом утицати на свијест друштва о неопходности очувања животне средине и значају који могу имати међусекторска сарадња и заједничке акције грађана, компанија и институција система“, оцијењено је на крају.