Један од најбољих пјевача у региону, Ацо Пејовић одржао је синоћ пред 10.000 хиљада људи двоипосатни концерт у Беранама.

Главна улица је била премала да прими све његове обожаваоце, које су чинили поред Беранаца и гости са стране, те је осим највећих хитова, одличне енергије, наступ обиљежио и рекордан број посјетилаца.

Сви су сагласни у оцјени да је ово био најпосјећенији концерт у Беранама до сада.

gfk

Прва пјесма на репертоару била је „Фатална доза“, а онда је услиједио велики број Ацових и хитова његових колега који су, од првог до последњег, били испраћени громогласним аплаузом.

Популарни пјевач је на једном мјесту спојио фолк, поп и рок музику.

peja 1

На опште одушевљење свих присутних испунио је жељу једног момка из Словеније. Он је на бини запросио своју дјевојку што је публика поздравила аплаузом, а Пејовић је наставио концерт баладом „Да си ту“.

Увертиру у његов наступ направили су најбољи градски Ди – џејеви Ланми и Цако својим сетовима.

Концерт у Беранама организовало је Сава осигурање, поводом десет година пословања у Црној Гори, у сарадњи са Општином Беране и Туристичком организацијом.

Због јубилеја ове компаније раније током дана извучена су имена срећних добитника њихове наградне игре, која је прочитала, уз кратак осврт на рад Сава осигурања у Црној Гори, Ирина Зечевић, уједно најавивши и главну звијезду вечери.