Предсједник општине Драгослав Шћекић са сарадницима, одржао је низ састанака са Начелником Центра безбједности Беране Миодрагом Божовићем и замјеником Марјаном Рачићем.

Теме састанка биле су недавни немили догађаји односно, подли напади на начелника Комуналне полиције  Александра Ојданића и главног архитекту Општине Соњу Вуковић, у којима су запаљени њихови аутомобили a чиме је  нанијета значајна материјална штета, као  и узнемиреност породица.

Поводом ове ситуације изражена су очекивања да ће се починиоци пронаћи и процесуирати. Такође, на састанцима је било ријечи о општој безбједносној ситуацији у граду и потребној континуираној сарадњи и комуникацији Општине Беране и Управе полицијe ЦБ Беране, у зависности од њихове надлежности . Све у циљу заштите и заустављања узурпације општинске и државне имовине, са акцентом на добру комуникацију и несебичну помоћ у интересу града. На састанцима се говорило и о спречавању појава из области општег криминалитета, као и откривању и процесуирању починиоца, како би се све негативне појаве свеле на најнижи ниво. У међувремену су предузете мјере и радње у оквиру својих  надлежности.

Састанци су обављени на обастрано задовољство, да ће проистећи конкретни резултати и ефекти за добробит свих грађана.