Четворогодишњи суграђанин Виктор Ђукић, званично најљепши дјечак на свијету, и овог пута освојио је необичну награду – изабран је за најљепшег вилењака 2020. године, на манифестацији која је одржана у Суботици (Србија).

Виктор је поново најљепши: Нова титула за четворогодишњег Беранца

Као и на надметању на дјечјем свјетском такмичењу љепоте у Турској прошле године када је проглашен за најљепшег дјечака на свијету, Виктор је и сада имао подршку Општине Беране за учешће на манифестацији коју је организовала призната хуманитарка Анкица Орчић.

Част да манифестацију прогласи отвореном припала је савјетнику у Служби предсједника општине Беране, Зорану Јојићу.

Виктор је поново најљепши: Нова титула за четворогодишњег Беранца


Беране и Суботица су градови побратими, истакао је Јојић у свом обраћању.

„Хтјели ми то да признамо или не, али овакви догађаји младим људима отварају бројна врата у свијет и пружају могућности да виде “све боје” у својим најљепшим нијансама.

Зато, само храбро добра дјецо. Можда је овај вечерашњи догађај управо ваш пут за остварење снова“, казао је Јојић.

Плавокоси дјечак из Берана је тиме што је освојио титулу најљепшег вилењака за ову годину, учинио поново Беране и Црну Гору поносним.

Велику захвалност дугујемо Општини Беране и предсједнику општине Драгославу Шћекићу на подршци, јер су по ко зна који пут показали да мисле на најмлађе суграђане и подржавају њихове таленте„, казала је Викторова мајка.

Виктор је поново најљепши: Нова титула за четворогодишњег Беранца


Она је похвалила организаторе манифестације у Суботици који су испоштовали све препоруке надлежних због ситуације са коронавирусом, као и жири који је прогласио Виктора за побједника.

У музичком дијелу програма наступили су поп пјевачица Зорана Павић и њен колега, пјевач Ренато Хенц. Они су били и чланови жирија.

Виктор је поново најљепши: Нова титула за четворогодишњег Беранца


Сам догађај је био састављен из три сегмента – Вила Вина, Мали Вилењак и бајка у бијелом посвећена недавно преминилој књижевници Исидори Бјелици.

Четворогодишњи Виктор Ђукић је најмлађи члан модне агенције „Топ 3 Моделс Монтенегро“, која окупља дјецу из градова широм Црне Горе.