У разговору са тренером ОК „Иванград 2011“, Милованом Вешовићем, направљен је осврт на све оно што је урађено у овој сезони. А управо је он задовољан постигнутим резултатима које су оствариле одбојкашице овог клуба и то у следећим категоријама – млађе пионирке, пионирке, кадеткиње и оне које играју у другој лиги Црне Горе за жене.

ОК Иванград 2011

„Одбојкашки клуб „Иванград 2011″ иза себе има једну успјешну сезону. Свакодневно смо напорно радили како бисмо данас могли да кажемо да смо поносни на наше резултате“, казао је на самом почетку тренер Вешовић.

ОК Иванград 2011

Млађе пионирке, које су играле у „Еко мини лиги“ у Подгорици, у Гимназији „Слободан Шкеровић“, успјешно су завршиле сезону – остваривши девет побједа и два пораза, тако да се налазе у самом врху табеле„, навео је и додао да су пинирке такмичење завршиле на средини табеле.

ОК Иванград 2011

Значајан помак по питању резултата оствариле су и дјевојке које играју у другој црногорској лиги.

Наше одбојкашице су такмичарски дио сезоне завршиле као првопласиране на сјеверу Црне Горе. Тај пласман су оствариле без изгубљеног сета. Међутим у полуфиналној утакмици, која би им обезбиједила улазак у прву лигу, од њих су биле боље одбојкашице подгоричке Будућности. У четврфиналну Купа Црне Горе, боље од наших дјевојака биле су играчице Рудара из Пљеваља које играју у првој лиги“, објашњава Вешовић.

ОК Иванград 2011

Успјеси остварени на терену нису донијели позитиван помак по питању финансија.

„Веома је важно истаћи да финансијска ситуација у клубу није баш на завидном нивоу и да нам је у том смислу потребна помоћ како би ове талентоване дјевојчице наставиле и у наредном периоду да остварују још боље резулатате на терену“, завршава тренер ОК „Иванград 2011“, Милован Вешовић и подвлачи да услови у којима дјевојке тренерају нису баш задовољавајући.