Секретаријат за културу, омладину и односе са НВО Општине Беране, у сарадњи са Berane Horse riding, припрема посебан догађај за дјецу школског узраста. У петак, 29. септембра 2023. године са почетком у 12.00 часова, на Беранском аеродрому, биће органозовано бесплатно јахање коња.

Овај догађај има за циљ да дјеци омогући да упознају природу и заволе животиње. Организатори позивају све родитеље и дјецу да се придруже и учествују у овој посебној активности.

Очекује се да ће ово бити дан пун забаве, гдје ће малишани имати прилику да се упусте у свијет јахања коња под надзором искусних лица.

„Јахање коња је не само забавно искуство, већ и прилика за развијање самопоуздања, равнотеже и одговорности код дјеце. Желимо да дјеци омогућимо да се повежу са природом и животињама, те да створе лијепе успомене“, саопштили су из Секретаријата за културу, омладину и односе са НВО Општине Беране.

Позивамо све родитеље да поведу своје малишане на Берански аеродром у петак, 29. септембра, и заједно са њима уживају у Коњичком забавном дану.