У Беранама је на главној градској улици синоћ одржан концерт „Лексингтон бенда“, који је организовала Туристичка организација из нашег града,  поводом 21.јула- Дана општине.

„Као што се и очекивало, наступ популарне групе привукао је велики број гостију, како наших суграђана тако и фанова из сусједних градова. Томе свједочи и попуњен хотелски смјештај у граду. Важно је истаћи да је протекло све у најбољем реду и да су наши грађани заиста уживали“, казао је директор Туристичке организације Иван Радевић.

„Лексингтон бенд“ је концерт почео пјесмом „Странац“, а  љубитељи њихове музике су током вечери уживали у добро познатим хитовима попут „Пијане усне“, Добро да није неко веће зло“, „У срце ударај“, „Само остани ту“ и друге.

„Први пут смо у Беранама, овај наступ смо са задовољством прихватили. Ово је била једна предивна ноћ и дуго ћемо је памтити. Све похвале за публику која је била феноменална и која је подијелила са нама позитвну  енергију“, казао је Бојан Васковић фронтмен Лексингтон бенда.

Као предгрупа наступили су домаћи музичари Петар Девић и Ново Бракочевић.