Предсједник Општине Беране, Вуко Тодоровић, заједно са потпредсједником Дамјаном Ћулафићем, угостили су тренера Рада Лутовца  и чланове Женског фудбалског клуба „Цветекс“. Повод за пријем био је успјешан наступ клуба на Међународном турниру у Монаку у Француској, гдје су чланице клуба освојиле треће мјесто.

Током састанка, предсједник и потпредсједник  исказали су своје дивљење и честитали играчицама и тренеру на изврсном успјеху. Такође, изразили су подршку за даљи развој женског фудбала у општини Беране.

Раде Лутовац, тренер Женског фудбалског клуба „Цветекс“, захвалио се на пријему и истакао да је ово било велико искуство за клуб. Он је додао да су играчице биле изврсне током турнира и да су показале велику снагу и одлучност у игри.

Ово је само један од примјера како спорт може да уједини људе и да их инспирише на постизање великих циљева. Надамо се да ће овај успјех Женског фудбалског клуба „Цветекс“ мотивисати друге клубове и играчице да раде још више и да достигну још боље резултате, казао је предсједник Тодоровић.