Крајем јуна мјесеца, у организацији Секретаријата за спорт Општине Беране, одржаће се Спортскo- рекреативне игре- Беране 2023.  Састанку, који је водио секретар Владимир Асановић, присуствовали су представници државних органа, здравствених и локалних установа и привредних друштава. 

Општинске рекреативно- спортске  игре Беране 2023. су замишљене као тродневни спортски догађај који ће се одржати крајем мјесеца јуна. Циљ овог догађаја је промовисање спортског духа, здравог начина живота и међусобне сарадње између институција у нашем граду. Ова манифестација не само да промовише спорт и здрав начин живота, већ и подстиче повезаност међу локалном заједницом, казао је Асановић и изразио задовољство због великог интересовања за учешће у овом  спортском догађају.

Учесници ће се такмичити у неколико спортова, укључујући баскет 3×3, мали фудбал, стрељаство, шах, бацање камена са рамена, вучу конопца, стони тенис и пикадо.

Испред Секретаријата за спорт састанку је присуствоваo и кординатор општинских спортско рекреативних игара и самостални савјетник за спорт Миодраг Лутовац.