Секретаријат за инвестиције и пројекте Општине Беране, уз помоћ и асистенцију Агенције за изградњу и развој и ДОО ,,Комунално”, спровео је активности на комплетном уређењу спортског терена и зелене површине у оквиру Лимских зграда. У циљу његовања здравих стилова живота, према ријечима секретара Митровића, локална самоуправа и убудуће ће наставити са истом праксом, како би у свакој мјесној заједници, дјеца, млади и спортисти имали адекватан простор за рекреацију и бављење спортом.


На овој локацији на постојећим стубовима постављан је ситем лед расвјете, уређене су трибине, клупе и постављене корпе за отпатке, уређене су зелене површине и извршена дезинфекција трибина и терена. Такође, постављена је и нова заштитна мрежа иза коша, а кошеви офарбани и опремљени новим мрежама.
Секретар Митровић поручује да га радује чињеница да ће и најмлађи становници дијела мјесне заједнице Ново насеље добити адекватан простор за игру, као и уређену зелену површину.


Из Локалне управе поручују да ће и у наредном периоду наставити да ослушкују потребе грађана, у циљу развномјерног развоја сваког дијела Општине.