Фудбалски клуб ,,Беране” добио je значајну спортску опрему у донацији од угледних компанија: „Dubak Electro Group“, „Pure Freight Lines“ и „Jovančević Company“. Овај гест помоћи показује њихову посвећеност развоју беранског спорта али и подршку нашем граду.

Предсједник Општине Беране, Вуко Тодоровић, и предсједник Фудбалског клуба, Драго Јоксимовић, изразили су захвалност донаторима на великодушној помоћи. Опрема ће бити од суштинског значаја за све селекције Фудбалског клуба Беране, доприносећи унапређењу њихових спортских перформанси и амбиција, казао је предсједник Тодоровић.

Донатори, власници компанија, Дубак Небојша, Мило Дубак и Милутин Јованчевић, посјетили предсједника Општине као и играче и представнике стручног штаба Фудбалског клуба.

Донирана опрема сачињава: 2 гарнитуре дресова за први тим, гарнитуре дресова за омладинце, кадете и пионире, 60 мајци за пионире и петлиће, радне тренерке, парадне тренерке, зимске јакне, шушкавац јакне, као и опрема та путовања за све чланове првог тима и Стручног штаба.