Фондација ,,Fashion company“, у сарадњи са Секретаријатом за привреду, развој и инвестиције Општине Беране, донирала је средства за преуређење амфитеатра у Гимназији „Панто Малишић“. Ова вриједна донација омогућиће обнову и пресвлачење тапацира на фотељама у амфитеатру, што ће знатно побољшати удобност и естетику овог простора. Радове на уређењу просторије беранске Гимназије обишли су потпредсједник Општине Дамјан Ћулафић и секретарка Секретаријата за привреду, развој и инвестиције Маја Ђуришић.

Гимназија „Панто Малишић“ има дугу традицију у пружању квалитетног образовања младима у Беранама. Амфитеатар је често коришћен за различите образовне и културне догађаје, али током времена су фотеље претрпјеле знатну хабаност. Захваљујући овој донацији, амфитеатар ће сада добити потпуно ново лице и постати још привлачније мјесто за учење, предавања и културне манифестације, казали су из ове школске установе.

Фондација ,,Fashion company“ се истиче својим донаторским акцијама у Беранама. Њихова сарадња са Општином представља сјајан примјер како заједнички напор може допринијети унапређењу образовних установа.

Очекује се да ће обнова амфитеатра бити завршена у наредним месецима, чиме ће се омогућити бољи услови за учење и културне активности у овој школи.