У петак и суботу, 19. и 20. јула, Беране постаје регионални центар окупљања младих умјетника из Црне Горе. ️️️Дводневни „Фестивал младих умјетника 19“ доноси разноврстан програм из различитих области умјетности: позоришне, ликовне и музичке, уз пратећа предавања о новој умјетности и младима.

Фестивал младих умјетника Беране

У петак 19. јула, у 18 часова у Полимском музеју биће уприличена изложба слика младих и талентованих стваралаца Вељка Копитовића и Ање Радуловић, док од 20 часова у Центру за културу можете погледати представу “Капитал” – режија Андраш Урбан.

Фестивал младих умјетника Беране

У суботу 20. jула, са почетком у 18 часова у Полимском музеју биће организовано предавање “Нова умјетност и млади”. Гост је Балша Брковић.

Фестивал младих умјетника Беране

Истог дана у 20 часова и тридесет минута у сали Центра за културу биће одржан концерт црногорског оркестра младих. Публици ће се представити Миливоје Пићурић, композитор; као и солисти: Игор Пејовић (виолина), Андрија Јововић (клавир). Од 23 часа у Паб Штабу биће организовано Вече џеза. Наступају: Катарина Цвијовић и Капитал бенд.

Улаз је слободан!