Туристичка организација Беране (ТОБ) наставила је акцију „Клупе за све“ постављањем клупа изнад кањона Удовињице (село Лубнице).

Туристичка организација наставила акцију "Клупе за све", кампања "Упознај Беране" привлачи велику пажњу

„Акција ће бити настављена и на осталим локацијама, а учешће су узела и локална планинарска удружења“, казао је директор ТО Беране Иван Радевић и додао да су клупе раније постављене на Шишком и Шеваринском језеру.

Туристичка организација наставила акцију "Клупе за све", кампања "Упознај Беране" привлачи велику пажњу

Он је направио и кратак осврт када је ријеч о њиховом другом пројекту, кампањи под слоганом „Упознај Беране“ чији је циљ да што више посјетилаца привуче на сјевер Црне Горе и туристичке дестинације општине Беране.

Радевић казао је да су позвали прије свега Беранце који живе изван Црне Горе, да одмор проведу у свом завичају и да, довођењем својих пријатеља и других гостију, дају допринос ублажавању посљедица које је изазвала појава коронавируса.

https://www.facebook.com/1442667499292059/posts/3275588335999957/

„Недавно смо покренули и кампању „Упознај Беране“ која је привукла велику пажњу. Добили смо подршку од великог броја наших познатих суграђана који желе да дају свој допринос овој идеји, као што су глумац Мирко Влаховић, вајар Лука Радојевић, спортисти Страхиња Јованчевић, Адмир Адровић и многи други. Пуни ефекат биће видљив тек када се границе отворе потпуно и наши суграђани који живе широм свијета дођу у завичај“, објаснио је Радевић.