Највиши представници Општине Беране честитaли су Рамазански Бајрам беранском Имаму Рахиму Муратовићу, предсједнику Исламске заједнице Берана Елвиру Рамчићу и свим суграђанима Берана и Црне Горе који славе овај велики исламски празник.

Фото: Владан Обрадовић

,,Свим вјерницима исламске вјероиповјести желим срећан Рамазански Бајрам, уз најискреније жеље да радост великог празника буде надахнуће за сваки следећи дан у години. Желим да из Берана, као града у којем је одувјек важио мултуетнички склад, пошаљемо поруку да су добри комшијски и пријатељски односи основа сваког просперитетног друштва. Уз жељу за добрим здрављем, породичном и сваком другом срећом, желим вам срећан празник”, навео је предсједник Вуко Тодоровић у својој честитки.

“ Поводом Рамазанског Бајрама, свим верницима исламске вјероисповјести,  у име Скупштине Општине Беране и своје лично, упућујем срдачне честитке, са жељом да празник проведете у радости, миру и благостању. Овај велики празник је прилика да све подсјети на вриједности заједништва и солидарности, бриге за ближње и љубави према људима”, казао је у честитки предсједник Новица Обрадовић.