Предсједник Општине Беране Вуко Тодоровић и потпредсједник Дамјан Ћулафић, угостили су чланове Кик бокс Клуба  ,,Беране” и Рукометног клуба ,,Беране 1949” поводом њихових постигнутих резултата на такмичењима.

Чланови Кик бокс Клуба ,,Беране” недавно су учествовали на Државном такмичењу, гдје су забиљежили добар резултат.  Наиме, успјех је остварио Јован Павловић,  што представља велики успјех за овај клуб, који броји петнаестак чланова, који је недавно основан.

С друге стране, Рукометни клуб Беране остварио је резултате на „Youth Cup Dudelange 2023“ једном од најзначајнијих европских турнира за кадете и млађе рукометаше и рукометашице. Рукометаши су у категорији до двадесет година и млађи освојили треће мјесто.

Предсједник Тодоровић је у свом говору похвалио рад и труд ових клубова, као и њихових тренера и чланова управе. Он је истакао да су ови успјеси доказ да се напорним радом и преданошћу може постићи све што се жели, а да је подршка локалне заједнице од велике важности за спортске клубове.

Предсједник Општине је такође нагласио да ће локална самоуправа наставити да подржава развој спортских клубова у Беранама, те да ће се наставити са улагањем у спортске објекте и опрему.

Чланови Кик бокс Клуба Беране и Рукометног клуба ,,Беране 1949”, Зоран Чукић и Милун Данић су се захвалили руководству општине на гостопримству и подршци, те су истакли да ће наставити да раде напорно и остварују добре резултате.