Највећи фестивал на сјеверу Црне Горе за младе „Thunder fest“ одржаће се вечерас у градском парку поред Лима у Беранама, а наступиће најбољи градски Ди-џејеви Цоа, Савке, Вики, Pasixzer и Трипл дабл.

Фестивал почиње у 20 сати, а посјетиоци ће имати прилике да уживају у једнодневном музичко-сценском догађају, на тематски осмишљеној бини, на фестивалу који ће бити организован по највишим продукцијским стандардима.

Квалитетан електронски звук, бесплатан улаз, отворени шанкови, повољне цијене хране и пића, довољан су разлог да посјетите вечерас Тhunder fest.

Пажљиво одабран програм, занимљив концепт са наступима локалних извођача, као и чињеница да публика доживљава фестивал као прилику да на једном мјесту током једне вечери, у правој фестивалској атмосфери ужива у наступима извођача, позиционирала је Тhunder fest као један од три највећа фестивала у Црној Гори.

Организатор Thunder fest-a је Општина Беране, а фестивал је добио подршку од Министарства економског развоја Црне Горе, Никшићке пиваре, МТЕЛ-а.

Пријатељи фестивала су локали Тhe Smugglers, Паб штаб, Бонаца и Пaб Таг.