Након двије године паузе због коронавируса, градски парк поред Лима у Беранама, у петак вече (22. јула), од 20 сати, биће домаћин највећег фестивала на сјеверу Црне Горе за младе – Thunder fest-a. Учесници овогодишњег издања су најбољи градски Ди-џејеви Цоа, Савке, Вики, Pasixzer и Трипл дабл.

Концепцијски, ноћ је резервисана електронску музику.

Посјетиоци ће имати прилике да уживају у једнодневном музичко-сценском догађају, на тематски осмишљеној бини, у наступима пет извођача, а фестивал ће бити организован по највишим продукцијским стандардима.

Пажљиво одабран програм, занимљив концепт са наступима локалних извођача, као и чињеница да публика доживљава фестивал као прилику да на једном мјесту током једне вечери, у правој фестивалској атмосфери ужива у наступима извођача, позиционирала је Тhunder fest као један од три највећа фестивала у Црној Гори.

Бесплатан улаз, отворени шанкови, повољне цијене хране и пића, повољан смјештај у Беранама, као и све оно у чему су су љубитељи урбаног звука претходних година уживали на фестивалским вечерима, већ изазива велику пажњу међу потенцијалним посјетиоцима.

Организатор Тhunder fest-а је Општина Беране, а фестивал је добио подршку од Министарства економског развоја Црне Горе, Никшићке пиваре, МТЕЛ-а.

Пријатељи фестивала су локали The Smugglers, Паб штаб, Бонаца и Pub Tag.