Spektakl na otvorenom, muzički festival Thunder fest, održava se ove godine drugi put za redom na Aerodromu u Beranama, u petak 31. jula sa početkom u 20.00h. Thunder fest je festival elektronske muzike, jedini ove vrste na sjeveru Crne Gore. Pod motom Pokreni grmljavinu i ove godine klaberi iz Berana, ali i čitave države a i šire, uživaće u nastupima stranih i domaćih izvođača.

Prošlogodišnji Thunder fest je privukao blizu 8000 mladih posjetilaca iz Crne Gore i Srbije. Festival je prvi put održan 2014. godine a u 2015-oj godini nakon ponovljenog uspjeha i sjajne posjete potvrdio je koliko je važan za opštinu Berane u turističkom smislu, te je i ove godine nastavio sa dovođenjem kvalitetnih DJ imena.

Prema najavama organizatora, u petak 31. jula na festivalu će nastupiti velika imena svjetske i regionalne elektro scene Geo Da Silva, Makao bend, DJ Dea i DJ Sophie, kao i lokalni beat boxer Bobit.

11392808_961604817191232_7198641758558885021_n

Uz veliki broj iznenađenja i specijalnih efeketa, ovaj festival će i ove godine po najavama organizatora nadmašiti sva očekivanja.

Uvažen od strane mladih, postaje tradicionalan, a njegova osnovna zamisao je da se Berane u narednom periodu pozicionira na  muzičkoj mapi Crne Gore. Cilj organizatora je da se kroz ovakve i slične manifestacije razvije i i obogati turistička ponuda i imidž opštine Berane.

Na prvom Thunder festu nastupila su poznata imena regionalne DJ scene poput Igora Garniera, The Beatshakersa i DJ Sophie.

Organizatori festivala su Opština Berane i Turistička organizacija Berane, dok su sponzori Nikšićko pivo i Jeger master.

Pogledajte reklamu za Thunder fest 2015: