На тринаестој редовној сједници Скупштине Општине Беране јуче су гласовима већине изабрани потпредсједници Општине Беране Дарко Стојановић и Марко Лалевић.

Марко Лалевић, дипл. економиста функцију В.Д. предсједника Општине Беране обављао је у периоду март- април 2021. године.   Функцију потпредсједника Општине обавља од новембра мјесеца 2018.године. Током свог професионалног рада  у претходном периоду, 2014.-2018.године, радио је као секретар у Секретаријату за уређење и планирање простора , савјетник у Секретаријату за општу управу и друштвене дјелатности. Од стране Министарства одрживог развоја и туризма ангажован је као члан стручног тима на изради планске документације за израду Просторног плана Црне Горе (Директорат за планирање простора), члан стручног тима за израду Плана генералне регулације (Директорат за планирање простора) као и члан Одбора за просторно планирање Заједнице општина Црне Горе.

Поред професионалног рада, посједује УЕФА ,,А“ и ,,Б“ лиценце Центра за едукацију фудбалских тренера. Потпредсједник је Покрета за промјене Црне Горе и предсједник Општинског одбора Покрета за промјене у Беранама.

Дарко Стојановић, до избора потпредсједника обављао је послове савјетника у Служби предсједника Општине Беране. Функцију Менаџера Општине обављао је у периоду 2014.-2018. године. Члан је Борда директора имплементационе јединице Владе Црне Горе – ПРОЦОН ДОО за припрему и реализацију пројекта из области заштите животне средине. Значајни пројектима на којима је био, или је још увијек ангажован су : ,,Програм јачања капацитета локалних самоуправа у управљању и промоцији бизнис зона“ (координатор пројекта), Унапређење водоснабдијевања и изградња канализационе мреже и постројења за пречишћавање отпадних вода у општини Беране“ (члан пројектне имплементационе јединице), ,,Интегрални развојни програм коридора ријеке Саве и Дрине“ (члан пројектне имплементационе јединице), Регионални стамбени програм РХП за Црну Гору у оквиру кога су изграђене 94 стамбене јединице за смјештај избјеглих и расељених лица у општини Беране (координатор пројекта). У име Општине Беране именован је за контакт особу за процес комуникације са Европском унијом. У периоду од 2006.- 2011. године радио је у Агенцији за изградњу и развој Општине Беране.

Потпредсједник је општинског одбора Социјалистичке народне партије Црне Горе у Беранама. Говори енглески језик. Отац је сина Лазара.