Донирањем обуће, одјеће, хране, слаткиша и новца, грађани Берана подржали су  Хуманитарну акцију „Срећко у служби Деда Мраза“, коју су данас у главној градској улици, организовале наше прослављене рукометашице, Соња Барјактаровић, Марија Јовановић и Санела Кнезовић.

Самом догађају присуствовали су и представници Општине Беране, на челу са командиром Службе заштите и спашавања Тихомиром Богавцем, који су пружили подршку организаторкама у хуманој намјени и дали свој допринос у виду финансијске помоћи.

„Општина Беране увијек подржава људе који поштују и шире овакав систем вриједности и такви хуманисти ће увијек имати у Општини Беране доброг партнера, јер нема бољег геста, него помоћи неком коме је помоћ потребна. Захваљујући нашим рукометашицама које су нашле начин да помогну нашој дјеци и Беранцима, који су још једном положили тест хуманости, не сумњам да смо измамили осмјехе  и обрадовали неколико социјално угрожених породица“ истакао је Богавац.

Једна од организаторки, Марија Јовановић казала je да је Беране четврти град у Црној Гори који су обишле.

„Презадовољне смо одзивом вашег предивног града, чијом донацијом ћемо обезбиједити основне ствари за неколико угрожених породица. Хвала пуно Беранe!“, додала је Јовановић.