Од отварања Спортске хале и реновирања градског Фудбалског стадиона, Спортски центар Беране представља комплекс који испуњава високе стандарде за одржавање утакмица и других спортских, као и кутурно-умјетничких манифестација.

Спортски центар у Беранама - савремен спортски комплекс

„Велики број успјешно организованих спортских и других догађаја у претходном периоду, показују да смо спремни за сваку врсту изазова у будућности.

Гарант томе су садржаји у нашем центру, Спортска хала (дворански спортови, 2050 мјеста) у чијем садржају се налази амбуланта (масаже – релаџ, спортска, терапеутска и рефлексологија, као и вјежбе за све врсте деформитета ), теретана, мала сала за борилачке спортове.

Спортски центар у Беранама - савремен спортски комплекс

У оквиру стадиона се налазе: главни фудбалски терен са атлетском стазом, помоћни терен са природном травом, помоћни терен са вјештачком травом, терени за кошарку, тенис и одбојку, спортски бифе, новинарска ложа и прес центар.

Повољни климатски услови, смјештајни капацитети, ажурност наших радника, као и љубазност наших грађана уз све наведене садржаје су сигуран пут ка спортском успјеху“, поручују из беранског Спортског центра.