У склопу епидемиолошких мјера против спрјечавања ширења коронавируса, Служба заштите и спшавања је наставила са акцијом дезинфекције на подручју општине Беране.

Служба заштите наставила акцију дезинфекције

Дезинфекцијом су обухваћени улази стамбених зграда, као и степеништа од првог до посљедњег спрата, односно заједничке просторије.

„Захваљујемо се овом приликом предузећу „Полиекс“ на значајној донацији у виду 1500 литара средстава за дезинфекцију „Полиасепт“, казао је начелник Тихомир Богавац и додао да ће активности на дезинфекцији наставити Служба заштите и наредних дана.

Подсјетимо, током спровођења прве акције дезинфекције прије неколико дана извршена је дезинфекција избјегличког насеља Риверсајд на Рудешу, као и три нове зграде у овом насељу.

Дезинфекцијом су обухваћене Општа болница, Дом здравља „Др Ника Лабовић“, клиника „Тесла“, просторије Центра безбједности, зграде Царинске испоставе на Рудешу, затим платои испред поменутих здравствених установа у нашем граду.

Дезинфековане су све стамбене зграде у центру града, градске улице, као и и платои код маркета Идеа, Техномакса и иза ЦКБ банке.