Секретаријат за Спорт Општине Беране са задовољством објавјештава грађане да ће ове године организовати школу пливања намијењену дјеци узраста од 8 до 12 година. Ова иницијатива има за циљ промовисање спортског духа и здравог начина живота међу најмлађим грађанима Општине Беране.

Ова сјајна прилика за дјецу омогућава стицање основних вјештина пливања, јачање самопоуздања у води и упознавање са основним правилима безбједности на базену. Програм ће водити искусни инструктори пливања, који ће се побринути да дјеца савладају основе пливања.

Родитељи који желе пријавити своје дијете за школу пливања могу контактирати Секретаријат за спорт на број телефона 067432392.

Секретаријат за спорт настоји подржати развој спортских активности у локалној заједници, а школа пливања је само једна од многих иницијатива које се планирају организовати током године. Овим се настоји осигурати да дјеца имају приступ различитим спортским програмима који ће им помоћи да открију своје таленте и развију љубав према спорту.

Нека ово љето буде незаборавно искуство за ваше малишане, испуњено смијехом, забавом и стицањем нових вјештина!