Д.О.О. ,,Водовод и канализација“ позива потрошаче насеља Лужац  који неовлашћено користе воду из градског система водоснабдијевања да се јаве у канцеларије Водовода и поднесу захтјев за прикључење ради успостављања редовног система наплате, и уклањања  нелеганих прикључака.

,,Апелујемо на све грађане да пријаве свој нелегални прикључак и тиме избјегну искључење са водоводне мреже, као и додатне трошкове поновног прикључења. Сваки неовлашћени прикључак на дистрибутивну мрежу и коришћење воде сматра се кривичним дијелом у складу са чланом бр. 103  Одлуке о водоснабдијевању на подручју Општине Беране.

Уколико корисник нелегалног прикључка не испуни обавезе у прописном року ,,Водовод и канализација“ доо Беране ће предузети све неопходне мјере у складу са законом како би се санкционисали такви покушаји и заштитили сви корисници који испуњавањем својих обавеза доприносе уредном водоснабдијевању и функционисању система.

Нелегалне прикључке грађани могу пријавити до 21.04.2023. године у просторијама Водовод и канализација, доо Беране у улици IV црногорске бригаде бр. 13 сваког радног дана од 07- 14 часова”, саопштено је из Водовода.

Додатне информације се могу добити на следеће бројеве телефона: 051/236-674, 067/613-806 или путем еmaila  vik.berane@gmail.com