Пријем захтјева пчелара са подручја општине Беране, ради додјеле пчеларске премије за 2020. годину, вршиће се до 31. августа, у просторијма Секретаријата за пољопривреду, туризам и водопривреду, које се налазе згради бившег Војног одсјека, у Полимској улици.

„Обавјештавају се пољопривредни произвођачи – пчелари са територије општине Беране да је почео пријем захтјева ради додјеле пчеларске премије, што је предвиђено планом Агробуџета Општине Беране за 2020. годину.

Право конкурисања имају сви пчелари са пребивалиштем на територији општине Беране, без обзира да ли су формално чланови неког удружења или Савез пчеларких организација Црне Горе.

Ближа обавјештења и преузимање образаца ће се обављати у просторијама Секретаријата за пољопривреду, туризам и водопривреду, које се налазе у згради бившег Војног одсјека – Полимска улица број 66.

Уз захтјев је неопходно доставити фотокопију личне карте и фотокопију жиро рачуна.

Захтјеви се предају од 17. до 31. августа, од када Комисија почиње да обилази пчелињаке“, стоји у саопштењу Секретаријата за пољопривреду, туризам и водопривреду Општине Беране.