Агенција за изградњу и развој Берана од понедељка 18.тог септембра, наставиће са активностима означавања стамбених и послових објеката таблама са бројем у Мјесним заједницама Берансело, Пешца и Долац. 

Молимо грађане за сарадњу, односно да дозволе приступ стамбеном или пословном објекту, како би табле са бројем објекта, несметано биле постављене.

Табле са бројевима на стамбеним и пословним објектима , као и са називима улица поставене су у Мјесним заједницама Ново Насеље, Парк, Стари град, Лим, Хареме, тако да ће окончањем активности у МЗ Берансело, Пешца и Долац Општина Беране остварити један од задатих циљева у процесу урбанизације наше општине.

Подсјећања ради, у ранијем периоду Секретаријат за комунално-стамбене послове, саобраћај и заштиту животне средине кроз споведене активности одредио је бројеве  у урбаном дијелу града, односно 2250 бројева за МЗ Ново Насеље, МЗ Парк, МЗ Стари град, МЗ Лим, МЗ Хареме, у приградском дијелу града, односно 2251 број у МЗ Пешца, МЗ Долац, МЗ Берансело, МЗ Доње Луге, тако да је до сада укупно одређено 4501 број стамбеним и пословним објектима.