Из Секретаријата за комунално – стамбене послове, саобраћај и заштиту животне средине моле учеснике у саобраћају за разумијевање.

Обавјештавају се учесници у саобраћају, да ће се због извођења асфалтерских радова потпуно обуставити саобраћај на раскрсници, код кружног тока – код моста Ника Стругара, и у дијелу улице Мира и слободе (на потезу од кружног тока до раскрснице са улицом VIII Црногорске бригаде).

Потпуна обустава саобраћаја трајаће од 13. јуна у 12.00 сати, када почињу радови,  до 14. јуна у 17 часова када се завршавају.

Због наведених радова и обуставе саобраћаја код кружног тока – код моста Ника Стругара, из улица које воде према овој раскрсници (дио улица Игумана Мојсија Зечевића, Светог Саве и Врњачкобањске улице), неће бити могућ саобраћај моторних возила кроз поменуту раскрсницу, у периоду обуставе.

Молимо учеснике у саобраћају да имају разумијевања и да се понашају у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

Уколико дође до одлагања радова услед неповољних временских услова, јавност ће бити благовремено обавијештена“, стоји у саопштењу.