Представници хотела “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” ће презентовати отворене радне позиције и услове рада на неколико сајмова запошљавања у Црној Гори, у периоду од 24 – 31. марта. Сајaм ће се одржати у Беранама, 24. марта у хотелу “Беране”.

Сајмови ће се одржати на сљедећим локацијама: у Беранама, 24. марта у хотелу “Беране”; у Тивту, 27. марта у хотелу “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” и у Никшићу, 31. марта у хотелу “Оногошт”. У Беранама ће презентација трајати од 12:00 – 16:00 , у Тивту од 10:00-15:00 , док ће у Никшићу заинтересовани моћи да се информишу о позицијама од 11:00 – 15:00 .

У “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” је приоритет да запослени буду задовољни. Управо то представља најбитнији предуслов креирања квалитетне услуге и садржаја за госте, и на крају, успјешног пословања.

“Ове године, са новим манаџментом хотела, за наше запослене обезбјеђујемо одличну стартну зараду, поред које се остварује и “service charge”. Пажљиво смо водили рачуна да обезбиједимо и адекватан смјештај у непосредној близини хотела, као и два оброка у току дана. Поред тога, обезбијеђени су и бесплатни санитарни и љекарски преглед, али и пријава и радна дозвола. За оне амбициозне,  након сезоне у нашем хотелу у Тивту, постоји могућност продужења радног ангажмана, али  и одласка у “Nikki Beach Resort & Spa  Dubai на додатно усавршавање и обуку“ – истакла је директорица људских ресурса Лиљана Коцхоска. Она је додала да запослене радује и то што се најближа плажа налази на свега неколико минута од смјештаја.

Зараде по позицијама за сезону 2023. се крећу између 500 и 1300 еура, уз додатак “service charge”-а. У хотелу „Nikki Beach Resort & Spa Montenegro“ слободне су радне позиције у сектору Рецепције, Домаћинства, Ф&Б-а, Кухиње, али и у сектору Финансија, а више детаља се може сазнати током предстојећих сајмова запошљавања.

„Nikki Beach Resort & Spa Montenegro“ је луксузни  бутик хотел и плажни клуб смјештен на обали Бококоторског залива, у општини Тиват. Посједује 51 собу и апартман које карактерише модеран, простран и са укусом уређен ентеријер који одражава задивљујућу љепоту природног окружења комплекса. У склопу ризорта се налази први и оригинални луксузни концепт плажног клуба који комбинује елементе музике, гастрономије, забаве, моде, филма и умјетности у јединствену дестинацију.

У хотелу „Nikki Beach Resort & Spa Montenegro“ гости  ће пронаћи унутрашњи зен – било да зароне у панорамски базен, ослободе се стреса у Tone Gym теретани, опусте се у џакузију или уживају у неком од специјалних третмана љепоте у Ники Спа центру, креираном са циљем да пружи потпун ужитак. Од ове сезоне, имаће прилику и да уживају и у новоотвореном  рибљем ресторану.

Ово је прилика за све који желе да остваре конкурентну зараду, да раде у динамичном тиму професионалаца и стекну додатна искуства, радећи по стандардима свјетског ланца, што представља апсолутну препоруку за даљу каријеру.

Представници хотела „Nikki Beach Resort & SPA“ су задовољни посјетом и интересовањем за отвореним радним позицијама на недавно одржаним сајмовима запошљавања у Подгорици, Требињу и Котору, али су и даље отворени за проналажење квалитетних кадрова, којима ће пружити конкурентне услове рада.

Не заборавите понијети свој CV и видимо се на сљедећем сајму запошљавања.

Више информација можете добити путем на е-маил адресе: careers.montenegro@nikkibeach.comи на wеб сите-у: montenegro.nikkibeach.com