ОПШТИНА БЕРАНЕ

 Секретаријат за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО 

упућује

J A В Н И  П  О  З  И  В

 

Мјесним заједницама, грађанима, невладиним организацијама, политичким станкама и другим заинтересованим субјектима да се  укључе у јавну расправу и дају допринос у разматрању

Нацрта

Одлуке о критеријумима, начину и поступку расподјеле средстава невладиним организацијама

 

Јавна расправа ће се одржати  за:

– Политичке партије,органе локалне управе, јавне службе, Савјет за  сарадњу локалне самоуправе и невладиних организација и друга  правна лица и  заинтересоване субјекте, 10.12.2018.год. ( понедјељак ) у 12 часова – мала сала Општине Беране.

-Невладине организације које су регистроване  и дјелују на територији општине Беране, 14 и 17.12. 2018.године ( петак и понедјељак )  у 12 часова- Мала сала Општине Беране .

-Мјесне заједнице, правна лица, градјане , 24.12.2018.године ( Понедјељак ) у 12 часова, Мала сала општине Беране.

Позивају се заинтересовани градјани и правна лица да узму учешћа у Јавној расправи , изврше увид, дају  примједбе, приједлоге и  сугестије.

Примједбе, предлози и сугестије могу се доставити Секретаријат за спорт,културу,омладину и сарадњу са НВО, општине Беране, улица ИВ Црногорске бр.1 Беране, путем поште или на имејл адресу sport@berane.co.me.

Увид у материјал (Нацрт Одлуке о  критеријумима, начину и поступку расподјеле средстава невладиним организацијама) може се извршити непосредно у канцеларији Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО, на Фудбалском  стадиону број 1,  сваког радног дана у периоду од 13 до 14 сати, све вријеме трајања јавне расправе.

 

Позив, План и Закључак          

ОДЛУКА о критеријумима за расподјелу средстава НВО – НАЦРТ

 

Секретаријат за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО