Потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић захвалио је предсједнику општине Беране Драгославу Шћекићу на честитки поводом избора за вицепремијера црногорске Владе:

„Са великим задовољством сам примио Вашу честитку, на којој Вам се најсрдачније захваљујем.

Искрено вјерујем да ће моје ступање на функцију потпредсједника Владе помоћи бољој сарадњи Општине Беране и Владе, те да ћете у новој Влади имати бољег партнера и више разумијевања за изазове са којима се све сјеверне општине па и Беране сусрећу.

Свједоци смо да је, нажалост, Сјеверни регион у претходном периоду био неправедно запостављен и напорно ћемо радити да такву праксу прекинемо“, наводи се у одговору Абазовића.

Подсјетимо, предсједник Шћекић је у име Општине Беране и у своје лично име честитао господину Абазовићу именовање на функцију потпредсједника Владе Црне Горе.

„Желим Вам успјех у обављању ове одговорне дужности на добробит свих грађана Црне Горе.

Општина Беране је спремна за активну сарадњу са нашом Владом.

Да улажемо заједничке напоре, непрекидно унапређујући комуникацију и сарадњу, како би Беране, као центар Сјеверног региона наше државе, добило прилику за равномјеран развој, а све у циљу просперитетнијег живота наших грађана и њиховог останка овдје“, стоји у честитки Шћекића.