Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић приредио је пријем за трогодишњег суграђанина Виктора Ђукић – Уковић, који је изабран за најљепшег дјечака на свјетском такмичењу љепоте које је одржано у Турској.

slika

Маленог Виктора, који је средином маја у турском граду Бодруму побиједио на дјечјем такмичењу „Miss and Mister World“ – као једини представник Црне Горе, и његову мајку Елмазу Уковић, овим поводом угостио је предсједник Шћекић.

слика

„Виктор је на најљепши начин представљао свој град и државу. Наша је обавеза, као локалне управе, да се овакве и сличне ствари поштују и уважавају. Његов велики успјех је истовремено и наш успјех“, казао је предсједник.

„Ово је велики успјех за нас који нам много значи и постаје још дражи када знамо да од самог почетка имамо подршку Општине Беране, суграђана, као и људи широм наше земље и иностранства“, навела је Викторова мајка, Елмаза.

Предсједник Шћекић је Виктору овом приликом уручио и пригодне поклоне.

Напомене ради, трогодишњи Виктор је модел агенције „Топ 3 Моделс Монтенегро“.

Пријему су присуствовали Дубравка Јованчевић, шефица кабинета предсједника, Зоран Јојић, савјетник предсједника и Никола Урошевић, савјетник за информисање.