Сава Ђукић, ученик Гимназије „Панто Малишић“ из Берана и Сандра Дубак, ученица Средње мјешовите школе из Андријевице побједници су литерарног конкурса на тему „ Скривена љепота ожиљака“. Друго мјесто припало је Милици Бојовић, а треће Јовани Јововић, матуранткињама Средње мјешовите школе из Андријевице.

Сава Ђукић и Сандра Дубак побједници литерарног конкурса

По мишљењу стручног жирија, у чијем саставу су били Дамјан Ћулафић, Ранка Томовић и Велимир Ралевић, међу десет најбољих учесника конкурса нашли су се Маша Раковић и Валентина Кубуровић из Гимназије „Панто Малишић“, Андријана Фемић, ученица ССШ „Вукадин Вукадиновић“, Нађа Дубак, Катарина Масловарић, Ивана Радивојевић и Николина Станић, ученице Средње мјешовите школе.

Сава Ђукић и Сандра Дубак побједници литерарног конкурса

У име организатора, ЈУ Центар за културу –  Народна библиотека „Др Радован Лалић“,  директорима школа, ученицима и њиховим менторима, захвалила са Марија Иритано, библиотекарка, која је била и водитељка програма. Она је истакла да су и у овој новонасталој ситуацији млади писци показали велико интересовање, труд, таленат и жељу.

Сава Ђукић и Сандра Дубак побједници литерарног конкурса

Свим учесницима уручене су дипломе и књиге, а за четири најбоља рада, који ће бити објављени у сљедећем броју часописа „Токови“, организатори су обезбиједили и скромне новчане награде.