Предсједник Општине Беране Тихомир Богавац састао се са епископом будимљанско-никшићким и администратором Митрополије црногорско-приморске, Г. Јоаникијем у Епархијском дому у Беранама.

На првом састанку, откако је предсједник Богавац изабран прошле недјеље на ту функцију, разговарано је о различитим питањима.

Предсједник Богавац и владика Јоаникије разговарали су, између осталог, о инциденту који се догодио недавно у центру града током кретања ауто колоне и заједнички позвали још једном све грађане на смиривање тензија.

Апелујемо на суграђане да не насиједају на провокације које би да поремете складан живот у граду. Овакави и слични догађаји неће нарушити мултиетнички склад. Не смијемо дозволити да се створи амбијент који води међусобној нетрпељивости и нарушавању суживота„, поновио је и овом приликом предсједник Богавац.

Владика Јоаникије, на чију иницијативу је сазван састанак, захвалио се предсједнику Богавцу на посјети изражавајући увјерење да ће се сарадња са Општином Беране наставити и у наредном периоду.

Састанку су присуствовали помоћник у Секретаријату за општу управу и друштвене дјелатности Младен Стијовић и шеф Бироа за односе са јавношћу Никола Урошевић.