Предсједник општине Вуко Тодоровић уприличио је  пријем за предсједнике Савјета мјесних заједница, на којем је  направљен резиме  онога што је заједничким радом урађено  на различитим пољима у години на измаку.

Предсједник Тодоровић, као и потпредсједници Дамјан Ћулафић и Младен Премовић, на почетку састанка поздравили су предсједнике Савјета мјесних заједница, и истакли да  резултати, који су постигнути заједничким снагама, говоре о доброј сарадњи и уложеном труду у текућој години.

Узимајући у обзир урађено, односно радове на инфраструктури, према ријечима Тодоровића, улагало се у свакој мјесној заједници, зависно од приоритета и потреба.

Предсједници мјесних заједница су исказали захвалност локалној управи на ономе што је урађено у овој години, и изразили наду и жељу за успјешним наставком радова и у наредној.

Тодоровић је истакао да ће и 2023. година бити пуна изазова када су у путању радови и улагања у нашој општини, и пожелио свима срећне предстојеће празнике и добро здравље.

Састанку су присуствовали Милош Раковић, секретар за општу управу и друштвене дјелатности, Бојан Радошевић, секретар за финансије, Ирина Зечевић, шефица Бироа за односе са јавношћу и савјетнице у Служби предсједника Ана Јоксимовић и Дијана Ровчанин.