„У недјељу, 2. септембра, у 01.15 часова послије поноћи, десио се немио догађај, чија је жртва припадник Комуналне полиције Општине Беране. Наиме, у том времену, радници Комуналне полиције су вршили редовну контролу радног времена, предвиђену Законом о туризму и угоститељству. По слову Закона, радно вријеме угоститељских објеката је до 01.00 сат иза поноћи.

Другог септембра, у поменутом временском термину, дакле у 01.15 часова, у кафе-бару „Голден гејт“ физички је, од стране сина власника угоститељског објекта, нападнут радник Комуналне полиције Н. Ј., који је том приликом задобио и озледе различите врсте.

Општина Беране, односно Комунална полиција најоштрије осуђују напад на свог радника и овим путем позивамо надлежне полицијске и тужилачке органе да у што хитнијем року санкционишу виновнике овог немилог инцидента, јер одговорно тврдимо да нећемо толерисати било коју врсту насиља. Такође, позивамо надлежне органе да зауставе крајње осионо и бахато понашање појединаца, и да у складу са Законом заштите раднике беранске општине у вршењу својих свакодневних радних обавеза и активности“, стоји у саопштењу беранске Комуналне полиције.