У организацији Општине Беране, у суботу 3.јуна у Сали Центра за културу одржана је промоција књиге пјесама за дјецу ‘Уживај док си дијете’, ауторке Сање Перић.

Након Подгорице и Цетиња, и беранска публика имала је прилику да ужива у пјесама из књиге . Пјесме из књиге презентовали су уз игру и плес солисти из Подгорице, Бара, Никшића и Будве: Лара Шћекић, Оливера Шукић, Катарина Ћеранић, Маша Паовић, Лука Бајовић, Ива Оташевић, Ива Никчевић, Јана Божовић и Диана Забијако.

Поред њих, у програм су учествовали и дјеца из основних школа Лубнице и Полица, која су својим интересантним кореографијама одушевила беранску публику.

Присутне је поздравио секретар Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Зоран Јојић. Он је истакао да Општина подржава квалитетне културно- умјетничке садржаје, а посебно оне за дјецу, и изразио задовољство што се књига ауторке Сање Перић промовише и у Беранама.

„Уживај док си дијете“ прва је књига у Црној Гори која је QR кодом повезана са интернет страницом www.sanjinepjesme.com на којој сваку од пјесама из књиге можете преслушати, даунлодовати и шеровати.

Сања Перић је познати црногорски текстописац која већ дуги низ година пише стихове и за дјечије пјесме без којих су незамисливи дјечији фестивали али и боравак у вртићу, рођенданске забаве и слични догађаји.