СРЦ Ловћен/гледалаца око 400

Полуфинале пионирске лиге/13.06.2015 13х

РК „Иванград“ – РК „Ловћен“

Полувријеме 8-7

Динамична утакмица са јаким одбранама. Екипе су се смењивале у вођству. Код РК Иванград истакао се лијеви бек Немања Ђурашковић са постигнутих 7 голова и десни бек Лука Дошљак са 5 постигнутих голова. По многима најбољи организатор игре на првенству из РК Иванград средњи бек Ђорђе Фолић имао је 13 асистенција и 3 постигнута гола. Исто тако лијево крило РК „Иванград“ Жељко Фемић уз сјајан учинак у одбрани постигао је 4 гола. Голман РК „Иванград“Дарко Ралевић имао је девет одбрана.

Код екипе Ловћена истакао се сјајни лијеви бек Радован Станојевић са 9 постигнутих голова, као и бек Лука Вујовић са 5 погодака. Голман је имао 11 одбрана.

ФИНАЛЕ

СРЦ Ловћен/гледалаца око 400

Финале пионирске лиге/13.06.2015 15:30

РК „Никшић 2014“ – РК „Иванград“

Полувријеме 15-17

Утакмица која не може да остави утисак. Оба тима су била преморена због предходних тешких полуфиналних мечева.

РК Иванград је био у константном вођству до половине дугог дијела меча, када је РК „Никшић 2014“ повео са 28:26 што је било све што су играчи Никшића пружили до тог минута. Од тада је РК Иванград направио серију од 4:0 и задржао вођство до краја меча. Код РК Иванград истакао се десни бек/крило Лука Дошљак са 8 постигнутих голова, Немања Ђурашковић са постигнутих 6 голова и лијево крило РК „Иванград“ Жељко Фемић са 5 погодака уз сјајан учинак у одбрани. Сјајну партију пружио је по многима најбољи организатор игре на првенству из РК Иванград средњи бек Ђорђе Фолић који је имао 19 асистенција и 4 постигнута гола.  Одличну партију пружио је и голман РК „Иванград“  Дарко Ралевић, који је имао 12 одбрана.

Код екипе Никшића истакли су се бекови Борис Шћепановић и Иван Раичевић са по 8 голова. Голман је имао 8 одбрана.