Јуче су у радној посјети Беранама боравили директор Дирекције јавних радова Решад Нухоџић са сарадницима и државни секретар у Министарству одрживог развоја и туризма Јован Мартиновић.

Након обиласка градилишта Постројења за пречишћавање отпадних вода и градских саобраћајница на којима је у току изградња канализационе мреже, одржан је радни састанак са предсједником општине Драгославом Шћекићем и његовим сарадницима, на коме се разговорало о проблемима који прате реализацију овог важног пројекта и даљим заједничким мјерама како би се убрзала реализација истог.

Такође, разговарало се о реализацији пројеката који се финансирају из Капиталног буџета Црне Горе и пројектима који су планирани за наредну годину, као и  о заједничким активностима ради успјешне реализације истих.

Састанку су присуствовали, испред општине Беране, потредсједник општине Раде Кљајић, директор Агенције за изградњу и развој Миро Вешовић, директор Водовода Вуко Тодоровић, менаџер Општине  Владимир Ђаковић, савјетник у Служби предсједника Дарко Стојановић и пројект менаџер Маја Пешић, као и Миомир Перуничић помоћник директора Дирекције јавних радова и Ирена Вујачић, пројект менаџер ППОВ.