Предсједник Општине Тихомир Богавац одржао је радни састанак са новоизабраним предсједником Новаком Зекићем и члановима Савјета Мјесне заједнице Полица са циљем рјешавања актуелних питања, а који се односе на водоснабдијевање и путну инфраструктуру у овој Мјесној заједници.

Предсједник Богавац је казао да је ово најбоља прилика да се разговара о заједничким активностима Општине Беране и МЗ Полица које су реализоване у протеклом периоду, као и о плановима за будући период, а све у корист грађана Берана односно Полице, као и о рјешавању проблема снабдијевања водом у љетњим мјесецима када обично долази до велике суше.

„Општина Беране ће у сарадњи са МЗ Полица ријешити проблем водоснабдијевања са којим се већ годинама уназад суочава, тако што ће већ у току следеће недеље организовати комисију која ће извршити анализу терена и након чега ће се почети са припремом пројектне документације, а све у циљу побољшања услова  живота мјештана  Полице“ – казао је предсједник Богавац.

Додао је да ће доћи и до побољшања путне инфраструктуре – „Свјесни проблема неадекватног пута у Мјесној заједници трудићемо се да у што краћем року, а најкасније до краја године унаприједимо путну инфраструктуру, асфалтирањем путне дионице код Гробља и код Цркве на Горажду“.

Састанку су присуствовали директор ДОО „Водовод и канализација“  Беране, Вуко Тодоровић, замјеник предсједника Савјета МЗ Полица, Мило Цикић, и чланови савјета Вуксан Голубовић и Веско Ђуришић.