Поводом 23 године од постојања Радија Беране,  предсједник општине Драгослав Шћекић и потредсједник др Зоран Масенић  са сарадницима посјетили су редакцију јединог локалног медија у општини.

Добродошлицу присутнима је пожелио директор радија Туфик Софтић, који је подсјетио да се на данашњи дан 1992. године први пут огласио Радио Беране: ,,У складу са тренутним могућностима и незавидном финансијском ситуацијом у којој се локални емитер налази, хтјели смо да скромним али достојанственим пријемом, у кругу чланова редакције, бивших новинара радија, Савјета, представника локалне управе и сарадника из других редакција, да обиљежимо рођендан радија“- казао је Софтић. Он се осврнуо на период када је радио основан и поменуо нека од имена истакнутих новинара радија који нажалост више нису међу нама.

Предсједник Шћекић оцијенио је да је Радио Беране на добром путу да постане квалитетан локални емитер, а у прилог томе иде потпунији и интересантнији садржај који је од недавно доступан слушаоцима. Локална управа, у складу са могућностима, улагаће напоре како би се олакшало функционисање и побољшали услови локалног емитера. Он је новинарима, члановима редакције и Савјету радија упутио срдачне честитке и пожелио пуно успјеха у будућем раду.

Присутне су поздравили и пожељели успјех у раду некадашњи директор Радија Влајко Ћулафић и уредник Светислав Стијовић.