Наступе звијезда Тандр Феста у Беранама прве вечери пратило је више хиљада посјетилаца, саопштили су организатори.

DJI_0779

Увертиру за наступ водећих регионалних хип хоп звијезда направио је Сале Л из састава ТХЦФ који је својим Ди – џеј сетом загријао атмосферу.

Након њега на сцену је пред хиљадама љубитеља добрих журки наступио познати београдски музичар Марчело са својим бендом. Он је изводио своје регионалне мега хитове „Откуцаји“, „Пегла“…што је публика, коју су чинили махом млади, са одушевљењем прихватила.

Право из Загреба, гдје тренутно живи, у Беране је на Тхундер Фест стигао један од најбољих регионалних реп музичара Едо Маајка. Он је тандрфестовце на аеродрому подигао на ноге експлозивним репертоаром који су чинили хитови попут „Но сикирики“, „Бомба“, „Приказе“…

DJI_0767

Најпознатија хип хоп фамилија у региону, састав ТХЦФ, је као један од хедлајнера показао синоћ колико могу да направе добар и квалитетан шоу. Наступивши последњи они су довели већ узаврелу атмоферу на беранском аерoдрому до врхунца својим чувеним пјесмама „Идем за Канаду“, „Не брини“, „Играј и побиједи“ и другим. Публика је од почетка од краја њиховог наступа била на ногама хорски испративши сваку ствар.

 

Вечерас на фестивалу наступи звијезда електронске сцене

Вечерас је наступ њемачке Ди – џеј звијезде познатих муичких фестивала, Томкрафта. Он ће наступити на аеродрому послије поноћи. Пубилка ће имати прилику да ужива у путовању кроз музички сет који чине хаус, техно, електро и денс стопљени у јединствени, енергични наступ Томкрафта.

19424268_1538329532852088_4302903044016607591_n

Најбољи ЕДМ дуо у региону Зап ми строуб донијеће вечерас у Беране свјетски звук, а прије њих ће наступити најпознатији бањалучки Ди – џеј и продуцент Небс Џек. Згријевање пред наступ звијезда регионалне и свјетске електронске сцене направиће Ди – џеј Попси, један од најбољих локалних Ди – џејева.

Уз бесплатан улаз за обје вечери фестивала, на беранском аерoдрому су постављени отворени шанкови са приступачним цијенама хране и пића.