Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић приредио је пријем за пионире рукометног клуба ,,Иванград“, који су на недавно одржаном Пионирском првенству Црне Горе за рукометаше освојили титулу.

Првацима Црне Горе предсједник Шћекић упутио је срдачне честитке: ,,Нека овај пехар буде подстицај за будуће побједе и веће успјехе. Вољом, напорним тренинзима и љубављу према рукомету показали сте пут ка врху. Ви сте најбољи у Црној Гори и Беране се поноси вама“- нагласио је предсједник Шћекић, и додао да ће сви спортски клубови који буду слиједили овакав примјер бити подржани од стране локалне управе. Нова спортска дворана, која ће у блиској будућности бити завршена, створиће боље услове за развој рукомета, односно беранског спорта, казао је он.

На пријему и честиткама захвалио се предсједник Управног одбора клуба Предраг Шћекић који је казао да није лако доћи до оваквог успјеха. Он је додао да ова титула представља подстрек за будуће успјехе, са којима ће наставити и убудуће.

Искрене похвале упутио је и Зоран Јојић, секретар ресорног секретеријата.

Локалној управи захвалност су упутили и тренери РК ,,Иванград“ Суад Скендеровић и Милан Нововић и упознали руководство Општине да је готово читава прва постава побједничког тима позвана да буде у црногорској репрезентацији.