У бугарском ски- центру Банско почетком јуна одржано је Првенство за спортске новинаре у малом фудбалу, на којем је у саставу црогорске репрезентације учешће узео спортски новинар Милутин Стешевић.

На првенству је наступило осам новинарских репрезентација. Са четири побједе и једним поразом црногорска репрезентација заузела је четврто мјесто. Голман Црне Горе, Беранац Милутин Стешевић, проглашен је за најбољег голмана првенства.

Предсједник Општине Драгослав Шћекић изразио је задовољство постигнутим успјехом наше новинарске репрезентације, а посебно резултатима Милутина Стешевића. Он је нагласио да су успјеси и резултати на различитим пољима наших Беранаца подједнако важни. Њима се стварају добри примјери за будуће генерације, ријечи су предсједника Шћекића.

Уз захвалност на пријему Милутин Стешевић истакао је да се као члан новинарске репрезентације потрудио да на најбољи начин представи Црну Гору и град из којег долази и да му је била част што је учествовао на такмичењу које је организовано по узору на свјетске турнире.

Пријему су присуствовали потпредсједник општине др Зоран Марсенић и Зоран Јојић, секретар Секрететијата за спорт, културу, младе и сарадњу са НВО.

stesevic 2 stesevic 3 stesevic 4