Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић приредио је у свом кабинету пријем за представнике Рукометног савеза Црне Горе, који су са мушком кадетском репрезентацијом одрадили мини припреме у нашем граду.

Предсједник је исказао велико задовољство што је послије женске кадетске репрезентације, која је такође у нашем граду одрадила припремне утакмице са репрезентацијом Хрватске, овога пута  била гост Берана мушка кадетска репрезентација.

„Велика на је част што смо били у прилици да будемо домаћини, прво женској, а сада и мушкој кадетској репрезентацији, а уједно и обавеза више да наше објекте обогаћујемо додатним садржајима како би у некој следећој оваквој и сличној активности имали максималне услове. Такође, циљ нам је да Беране буде незаобилазна станица, како рукометним селекцијама тако и осталим спортским екипама“, казао је предсједник и пожелио им да својим радом остваре зацртане циљеве и досегну највеће спортске успјехе.

Брано Божовић, селектор кадетске репрезентације, се захвалио предсједнику општине и његовим сарадницима на пријему и подршци, и изразио велико задовољство условима и гостопримством које су имали у Беранама. Истакао је да је ово генерација која има велики потенцијал, у којој се, између осталих налази и репрезентативац из Берана – Војислав Вукић.

“ У том правцу, ми као стручни штаб, учинићемо све на њиховом путу до врхунских остварења“, казао је Божовић.

Састанку су присуствовали, у име Рукометног савеза Црне Горе, поред селектора Брана Божовића, тренер голмана Марко Кнежевић и тим лидер Максим Шћекић, као и представници локалне управе: секретар за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Горан Фолић и савјетник предсједника Зоран Јојић.